iSupplyShop

Valt mij nog mee dat ik de eerste ben die een beoordeling plaats over de webshop, gezien de ervaringen van velen andere op andere klachten websites.

Bestelling van een schroevendraaier setje en spatel voor een iPhone. Snelle respons en de bestelling zou worden verzonden. Helaas nooit ontvangen (of nooit verstuurd...). Na een week contact opgenomen. Wederom zou het worden verstuurd (met de nadruk op zou). Helaas weer niets ontvangen waarna de schuld werd gegeven aan de transporteur en de bestelling als zijnde afgerond werd afgesloten! In diezelfde periode (kerst) verschilende andere bestellingen ontvangen uit zowel nederland als daarbuiten.

Dus, helaas is mijn conclusie (ook gezien de vele andere negatieve ervaringen); doe geen zaken met deze oplichters.

Jeroen

Nooit verstuurd naar mijn mening.

Als de oplossing voor jou als leverancier is om de schuld bij de transporteur neer te leggen..... Dan ben je geen serieuze ondernemer. Na verschillende e-mails wordt de order vervolgens gewoon gesloten zondere verdere comunicatie. Al met al. K. met peren wat mij betreft!

Scorekaart voor iSupplyShop