Batterij-laptop.nl

Toen ik op de website kwam vond ik de prijzen van de accu's eigenlijk te mooi om waar te zijn, maar voor 65 euro wilde ik het risico wel lopen en aangezien ik met Paypal kon betalen had ik eigenlijk weinig te verliezen. Na mijn betaling werd ik teruggeleid naar de winkel waar ik tot mijn verbazing verder niet naar persoonlijke info werd gevraagd en ook niets van een bevestigings e-mail kreeg (behalve van Paypal dan).
De volgende dag heb ik toch maar even de stoute schoenen aangetrokken en gevraagd hoe het met mijn bestelling zat. Ergens diep in de nacht kreeg een Engelse e-mail terug met de vraag of ik mijn adres kon bevestigen. Lichtelijk verbaasd reageerde ik op de mail met de boodschap dat ik de order wilde annuleren omdat ik de batterij vrij snel nodig had en geen 4 weken op een verzending a la Deal Extreme wilde wachten. Hierop heb ik na 5 dagen geen reactie gehad en dus nog maar een keer gemaild met dezelfde boodschap. De volgende dag kreeg toch een mail terug met daarin nogmaals de vraag naar mij adres... ok dan, wat voor een vreemde zaak is dit??

's Avonds heb ik via Paypal een case aangemaakt in de hoop mijn aankoopbedrag terug te krijgen. De volgende dag kreeg ik tot mijn grote verbazing een pakketje van DHL binnen met daarin mijn bestelling. Al snel bleek dat het niet om een originele Apple accu ging, maargoed dat viel te verwachten voor 65 ipv 140 euro. In de tussentijd heb ik bij een APR in de buurt al een nieuwe batterij voor een zacht prijsje kunnen kopen waardoor ik nu met 2 accu's zit...

Overigens werkt de accu perfect, en na wat onderzoek kan het ook geen kwaad voor je laptop.

In de eerste instantie vond ik het erg lang duren voor een Nederlandstalige webshop. Nadat ik de eerste e-mail in het Engels kreeg viel het kwartje dat het waarschijnlijk op een Chinese shop ging. Gezien de levertijd van ong. 10 dagen vond ik dit toch redelijk snel gegaan voor een gratis verzending.

Er wordt totaal niet inhoudelijk gereageerd op e-mails. Ik heb 2x om een annulering gevraagd waar niet op is gereageerd. Terug sturen is natuurlijk een optie, maar ik zie het zelf niet echt zitten om dit naar China terug te sturen en maar te hopen dat je je geld terug krijgt.

Scorekaart voor Batterij-laptop.nl