Budgethouse.nl

Een koelkast besteld die volgens de website binnen 1 tot 3 dagen geleverd kon worden en deze meteen betaald. Omdat het rond de feestdagen was er een mail achteraan gestuurd op welke dag er precies bezorgd ging worden, omdat er een nieuwjaarsdag e.d. tussen zat. Hierop geen reactie anders dan "als het product verstuurd wordt krijgt u bericht".
Na de 3 werkdagen gevraagd wanneer er bezorgd ging worden, verwachting was binnen een week (?!?). Na een week niets gehoord te hebben nog eens gevraagd, verwachting was weer binnen een week. Een duidelijke datum was onmogelijk. Daarop de order geannuleerd en als reactie een mail dat mijn geld binnen 30 dagen terug gestort wordt.

Product is nooit verzonden

De 30 dagen na de laatste mail zijn nog inmiddels ruimschoots verstreken, maar nog steeds geen geld retour. Dus betalen bij een bestelling per direct, bij annuleren 30 dagen (en dus langer, of misschien wel oneindig lang) wachten. Nu weet ik dat dat de wettelijke termijn is voordat er rente wordt toegepast, alleen vind ik het niet zo netjes, een overboeking is binnen een dag geregeld.
Dus:
Bijna geen reactie op e-mails. Telefonisch alleen "we zullen het doorgeven", maar geen actie. Geen geld retour bij annuleren van bestelling die niet leverbaar bleek binnen een redelijke termijn.

Scorekaart voor Budgethouse.nl