GSMeasy

Tijdens het bestellen kreeg ik in eerste instantie veel foutmeldingen en werd mijn order daarna niet gevonden. Dit kwam waarschijnlijk door het weekend voor nieuw jaar. Na nieuw jaar werd er netjes contact met mij opgenomen. Vervolgens werd het contract toegestuurd.

Dit was ook voornamelijk de reden dat ik gekozen had voor GSMeasy. Zij boden als enige de Lumia920 aan met de 10GB actie van Vodafone.

Het abonnement bij Vodafone met nummerbehoud is op 7 februari ingegaan. Het simkaartje ontving ik na 10 januari de dag waarop GSMeasy beloofde te leveren. Door alle commotie ook hier op het forum hield ik rekening met een latere levertijd. Op 23 januari kreeg ik een e-mail waarbij werd aangegeven dat de levering vertraagd is. Op de website zelf stond nu eind januari. Op 1 februari had ik nog steeds geen statusupdate ontvangen en ben toen gaan mailen. Daar heb ik tot op heden nog geen reactie voor mogen ontvangen. Op de website zelf staat nu eind februari begin maart. Ik wacht nog steeds, gelukkig heb ik de telefoon onder rembours laten versturen!

Zoals ik eerder beschreef heb ik nog geen reactie gekregen op mijn e-mail. Het is voor mij dus nog steeds volstrekt onduidelijk of ik daadwerkelijk een toestel zal ontvangen eind maart aangezien de datum al een aantal keer opgeschoven is zonder dit vooraf te melden.

Ben derhalve niet tevreden met de informatievoorziening vanuit GSMeasy. Dit is jammer, ik heb alle geduld van de wereld. Mijn geduld wordt minder wanneer de datum continu wordt opgeschoven zonder mij hierover in te lichten. De lumia920 is slecht leverbaar dat klopt maar geef dan een eerlijk beeld en vermeld op de website 'levertijd = onbekend'

Scorekaart voor GSMeasy