Mijn vader heeft met zijn bedrijf twee zakelijke abonnementen. Ze worden weliswaar prive gebruikt, maar ze staan op naam van het bedrijf. Aangezien het alweer twee jaar geleden is dat hij deze heeft afgesloten, werd het tijd voor iets nieuws. Mijn moeder is dolgelukkig met haar iPhone 4, maar de Galaxy X (? - niet zeker van het type) van mijn vader was aan vervanging toe.
Er moesten dus twee abonnementen komen, met slechts één toestel. Dat biedt mogelijkheden bij het uitkiezen van een cadeau! Op de site van 2Call kwam ik de zakelijke abonnementen van Tele 2 tegen, voor mijn ouders een ideale oplossing. Echter, ik kon de optie niet vinden om een cadeau bij een zakelijk abonnement te krijgen. Dus een mailtje gestuurd.
Na drie dagen nog geen reactie, daarom persoonlijk contact gezocht. Klaarblijkelijk hadden ze de mail niet binnengekregen. Kan gebeuren, als marketeer weet ik alles van spamfilters . Nogmaals een mailtje gestuurd en nu een nette reactie terug, met mogelijke opties.
Uiteindelijk de keuze gemaakt voor een Galaxy SIII mini en een 42" LG TV. De links doorgegeven aan mijn vader, hij heeft alle gegevens dezelfde dag nog op de post gedaan in het weekend en afgelopen woensdag kwamen de spullen binnen.
Mijn ervaring is dus zeer goed, de e-mails werden (na het eerste probleempje) zeer goed en snel beantwoord en ik ben blij met mijn nieuwe slaapkamer-TV (ja, heb lieve ouders ).
De verzending geef ik niet zeer goed, vanwege een klein gebrek in de communicatie. 's Ochtends werd namelijk alleen de TV afgeleverd en pas 's middags de telefoon. Ik dacht daardoor 's ochtends dat de mobiel die dag niet zou komen. Na een telefoontje richting 2Call werd dat uit de wereld geholpen: er wordt gebruik gemaakt van twee verschillende verzendbedrijven. Dit mag wat mij betreft wel duidelijk vermeld worden in de communicatie.
Grappig is, dat als eerst de telefoon binnen was gekomen en later pas de TV, ik het waarschijnlijk logisch had gevonden...