Voorraad informatie klopt niet. Wat op de website als "in voorraad" wordt aangegeven, blijkt niet in voorraad te zijn.
Van andere reviews zie ik een trend ontstaan...want dit is mij ook overkomen. Als je in de winkel eenmaal staat, en het product niet op voorraad blijkt te zijn, wordt je een alternatieve product aangeboden. Blijkbaar gaat het erom dat je iets koopt....niet dat je krijgt wat je hebben wil.
Onderstaande email heb ik vandaag naar camera.nl (Foto-Klein) gestuurd:
Beste,
Toen ik deze camera woensdag (30 jan.) bestelde, stond hij als "in voorraad" op Weena Rotterdam. Vandaar mijn keuze om deze af te halen in de winkel. Nadat ik deze had besteld, bleek het niet op voorraad te zijn. De medewerkers in de winkel hebben mij belooft om een exemplaar toch zo spoedig mogelijk te leveren. Ik had destijds aangegeven dat hier spoed achter zat omdat ik het volgende week mee naar het buitenland wilde nemen.
Vandaag (1 feb.) blijkt er een exemplaar in Breda beschikbaar te zijn (hoewel uw website nu aangeeft dat er een beschikbare exemplaar ook in Utrecht ligt). Wie het nog snapt mag het zeggen.
Uw oplossing: of ik wacht tot dinsdag (5 feb.) wanneer deze camera van Breda naar Rotterdam kan komen, of ik ga zelf naar Breda.
Aangezien u geen enkele moeite doet om uw belofte waar te maken (de camera leveren binnen een redelijke termijn) terwijl u daartoe een morele en contractuele verplichting bent aangegaan..........kunt u deze bestelling als geannuleerd beschouwen. Vanzelfsprekend zal ik uw winkel bij kenissen en collega's sterk afraden.
Groet,
D. Brown