Digitique

Als je geen problemen met je gekochte producten krijgt is deze shop prima, maar zodra er een defect optreedt kom je in de problemen. Dit heb ik ook helaas moeten ondervinden met mijn TP link TL-WR1043ND.
Ik ben al ruim een maand bezig om deze ter reparatie aan te bieden.

Ik had de TP link TL-WR1043ND besteld en deze werd zoals aangegeven binnen een dag verzonden. Je krijgt een update status van wanneer het pakket verzonden word.

Zodra je aftersales nodig hebt heb je een probleem. Op 11 december een email gestuurd naar aftersales. Ik kreeg daarop de volgende reactie.

U kunt via onze website uw router voor RMA aanmelden, u krijgt dan van ons een RMA nummer waaronder u de router naar ons toe kunt sturen.

Op 12 december een RMA formulier ingevuld.
Daar heb ik dan ook een bevestiging van ontvangen maar geen RMA nummer. Op 17 december en een aantal keren erna geprobeerd telefonisch en per email in contact te komen om een RMA nummer te krijgen, maar zonder succes.Er wordt gewoon niet gereageerd op emails met een verzoek voor een RMA nummer. Wat een slechte aftersales!

Scorekaart voor Digitique