Erg tevreden over deze winkel. Op 14 januari heb ik een wasmachine besteld, een Samsung WF1704YSW2/XEN (€394,-). Op donderdag 17 januari werd deze geleverd.
VerzendingDe verzending wordt verzorgd door Fiege. Een Duits internationaal transportbedrijf. Na de bestelling krijg je een mailtje met een link naar een website met informatie over je zending. Zo kun je vrij nauwkeurig zien wanneer de wasmachine bij je afgeleverd gaat worden. Dit voorkomt dat je de hele dag thuis moet zitten wachten.
KlantenserviceDe geleverde wasmachine bleek niet de bestelde wasmachine te zijn, maar een 'opvolgend model'. Dit was de Samsung WF702Y4BKWQ
/EN (€499,-). Het is natuurlijk niet verkeerd om een duurder model te krijgen dan besteld zonder bij te betalen, maar dit type had geen ECO bubble. Dit wilde mijn vriendin echter wel graag hebben.
Dus heb gelijk gebeld en het verhaal uitgelegd. +/- 15 minuten later werd ik teruggebeld met het voorstel of we akkoord gingen met de Samsung WF705P4SAWQ/EN (€529,-). Deze heeft wel ECO bubble en daarnaast ook nog eens een direct drive motor (koolstofborstelloos). Hier gingen we uiteraard mee akkoord. Een paar minuten later had ik een mailtje met de nieuwe factuur. Op maandag 21-01 is de nieuwe wasmachine geleverd en is de 'oude' retour meegenomen.
We hebben nu dus een wasmachine die €135,- duurder is met meer functionaliteit, zonder bij te betalen! Samengevat een uitstekende service en een erg tevreden klant.