Koop NOOIT maar dan ook NOOIT wat bij Budgethouse.
Helaas heb ik daar als kip zonder kop wat besteld zonder eerst op dit soort sites te kijken, jammer, anders had ik wel anders gedaan.
Ik heb een vriezer besteld en na betaling hoorde ik niets meer.
Na bellen wanneer de levering was hoorde ik dat deze in backorder was bij de leverancier in Duitsland. Ik zou wel horen wanneer deze er was. Terwijl het product volgens de website op voorraad was.
Na 5 werkdagen nog steeds niet gehoord dus ik besloot mijn bestelling te annuleren want de levertermijn was al verstreken. Ik zou mijn geld binnen 30 dagen terug krijgen.
Uiteraard is dit niet gebeurd. Helaas zijn er zo vele met mij.
Ik laat het hier uiteraard niet bij zitten, jammer genoeg zit die toko erg ver weg om even langs te gaan. anders hadden ze helemaal kunnen lachen.
Nu ben ik bezig om hun te dagvaarden. Ik laat me toch zeker niet bestelen van zoveel geld.
Nooit gebeurd
KlantenserviceZeer onprofessionele toko waarbij allerlei dingen beloofd worden die nooit worden nagekomen.
Zoals "we bellen u", "u hoort nog van ons", "u ontvangt u geld binnen 30 dagen"
Ik heb me speciaal aangemeld op deze site om dit te vermelden, want een toko als deze is één grote oplichters praktijk, zoals overal op google wel te vinden is. Helaas blijft het bedrijf bestaan door onwetendheid van mensen, waaronder ikzelf helaas.