T-online.nl Shop

Bestelling verliep zonder problemen, en het product werd op tijd geleverd. Na minder dan een jaar ging het product defect en moest ik gebruik maken van de garantie. Echter dit ging hopeloos fout en ik zit nu met een defect product.

Product werd vanuit Duitsland verstuurd door de Duitse T-Mobile. Dit verliep zonder problemen en ik ontving het product (telefoon) in een onbeschadigde verpakking.

Tegen de tijd dat ik garantie nodig had voor dit product (defecte microUSB poort, kon dus niet meer opladen) was de T-Online Shop officieel ter ziele gegaan en kon ik hen enkel via een email adres bereiken. Ik viel met zo'n 7-8 maanden ruim binnen de garantieperiode.

Ik heb hen een verzoek om garantie reparatie gestuurd. Hierop stuurden zij DPD langs om het product op te halen, echter deze werd tot tweemaal toe bij het verkeerde (oude) adres langsgestuurd. Op mijn verdere emails werd niet meer gereageerd.

Nu zit ik dus met een defect product en waardeloze garantie. Ik zal hierdoor waarschijnlijk T-Mobile (Duits of Nederlands) voorgoed vermijden.

Scorekaart voor T-online.nl Shop