Bart Smit

Bart Smit doet niet zo z'n best om klanten tevreden te houden als er iets mis is. Ze verschuilen zich achter bepaalde voorwaarden en acties en vinden de uitspraak "excuses voor het ongemak" helemaal te gek.

Black ops 2 besteld in augustus vanwege de extra's. Op de dag van release geen extra's. Gevraagd waarom aan klantenservice en dan zeggen ze het gaat om een op=op actie. Maar ruim 2 maanden van te voren iets bestellen en continu tot 3 dagen voor de release reclame maken over de extra's vind ik dan vreemd. De vraag waarom ze me niet hadden kunnen informeren wordt niet behandeld. Ze stuurden me zelfs een sms een week voor de release dat het spel al klaar lag. Maar niet met de mededeling dat de extra's op waren. De voorwaarden op de site zijn duidelijk. Bestellingen die worden gedaan binnen 3 dagen voor de release zijn niet zeker van extra's. Dus daarvoor wel.... zou je denken... Daar hebben ze ook geen antwoord op. Het gaat gewoon om een op=op actie. Dus niet zeuren... Ze vertelden dat ze 26000 exemplaren hadden besteld en nu is alles op en niks is nog na te bestellen.
Dan is er iemand die het spel skyrim voor de pc besteld ineens een van die extra's krijgt. Ik mail weer met de klantenservice en als antwoord krijg ik dat er waarschijnlijk iemand het spel heeft teruggebracht en dit hadden ze over.
Ik vind dat Bart Smit er te makkelijk mee weg wilt komen door simpelweg zich te verschuilen achter het op=op principe.
Bart Smit liegt en houdt mensen aan het lijntje voor betere verkoopcijfers. Vandaar een Zeer slechte beoordeling.

Scorekaart voor Bart Smit