Op 31 December 2012 een CM STORM Sirus 5.1 headset besteld via hun advertentie op marktplaats. Mail contact was snel en duidelijk. Pakket werd meteen verzonden wat een plus is.
Het pakket werd op donderdag 03 Januari bezorgd. De doos was in zwart krimp folie verpakt wat de kans op schade tijdens transport natuurlijk erg vergroot. Daarnaast zat er geen pakbon/ factuur bij was ik niet netjes vind.
Bij het uitpakken echter merkte ik al meteen dat het om een gebruikte headset ging. De verzegeling stickers waren kapot gesneden en er zat een mes snee in de doos zelf. Bij het uitpakken merkte ik op dat er vuil op de ear pads zat en de bekabeling los in de verpakking gestopt was. Hoewel ik dit niet netjes vind kan het altijd voorkomen dat het een laatste show model was, dus ik besloot hem aan te sluiten.
Na het installeren van de benodigde drivers merkte ik meteen dat de linker oor schelp een krakend geluid maakte. Dit gebeurde bij zowel de analoge als de digitale aansluiting. Niet alleen heb ik dus een gebruikte headset, maar ook een defecte headset binnen gekregen!!!
Ik heb hierop meteen contact opgenomen met de winkel. Ik werd te woord gestaan door een medewerker (naam bekent) die mij vertelde dat ik de headset kon opsturen en dat ik een nieuwe kreeg. Op mijn vraag wie voor de verzendkosten op draaide kreeg ik als antwoord dat ik daar zelf voor moest betalen. Ik gaf hierop aan dat ik hier niet mee akkoord ga, immers sturen zij zelf een gebruikt en defect product op. De medewerker kon mij vervolgens niet verder helpen en ik moest contact opnemen met de persoon die over de marktplaats advertenties gaat (naam bekent)
Omdat ik nog geen antwoord heb gekregen van de persoon die over de marktplaats advertenties gaat, heb ik nog geen Aftersales ingevuld. Bij het goed afhandelen van de Aftersales zal ik deze review aanpassen.
Gezien de vele mankementen heb ik voorgesteld mij een compleet nieuwe headset, zonder extra kosten te versturen. De defecte headset kan zonder kosten van mijn kant teruggestuurd worden naar de winkel.
Ondertussen heb ik het complete bedrag teruggestort gekregen. Tevens is er heel snel en adequaat gereageerd op mail contact. Ik vind het echter niet kunnen dat een product op een dusdanige wijze verkocht word. Vandaar dat deze shop bij Algemeen een "goed" krijgt.
Product was enkel verpakt in zwart krimpfolie, wat het ontstaan van beschadigingen enorm vergroot. Verzending was wel snel en ik werd voorzien van een track&trace nummer.
KlantenserviceIk heb binnen 3 dagen (in het weekend!) het complete geldbedrag teruggekregen. Daarnaast was het mail contact snel, professioneel en ik kreeg een screenshot dat het geld was overgemaakt. Betere service kun je niet wensen vind ik. Vandaar dat de Aftersales ook op "Zeer goed" staat.