BatteryUpgrade.com

Een batterijlader (http://www.batteryupgrade....php?shopGroupId=13010451#/assortmentProductId/18433232/shopGroupId/79922014) bestelt en een USB-kabel ontvangen. Begrijpe wie begrijpe kan!!!

28 dagen eer er werd geleverd.

Nog niks vernomen, batteryupgrade is enkel per mail bereikbaar, dus zal nog wel enige tijd duren eer ik word gecontacteerd. Dit is geen service voor een marktspeler die zich zo profileert, jammerlijke zaak, maar als klant ben je er weer de dupe van!!!

Beste LW78,

Allereerst onze excuses voor de late reactie, wij waren niet op de hoogte van deze review.
Het spijt ons te horen dat u een verkeerd artikel lijkt te hebben ontvangen. Let u echter alstublieft op dat in de periode rond de feestdagen wij tijdelijk een gratis USB-kabel bij bestellingen hebben uitgeleverd. Mogelijk is het missende artikel nageleverd. Helaas heb ik onvoldoende gegevens om uw order erbij te zoeken om een en ander te controleren. Ik ga er echter vanuit dat onze helpdesk u naar tevredenheid heeft kunnen assisteren.

BatteryUpgrade.com

Scorekaart voor BatteryUpgrade.com