Ik ben niet iemand die gauw een recensie schrijft over iets maar voor deze webshop maak ik een uitzondering. De service van deze tent is ronduit het slechtste van het slechtste wat ik ooit heb ervaren. Gebrekkige communicatie en logistiek van hun kant zorgen ervoor dat ik nu nog steeds op mijn geld zit te wachten, ruim een maand later.
Ik heb op 27 nov het spel Far Cry 3 besteld en toen gelijk dezelfde dag weer geannuleerd. Ik kreeg toen nog een mailtje dat ze het kunnen annuleren als ik dat wil en dat mijn geld dan binnen 15 dagen teruggestort wordt (vreemd, want in mijn oorspronkelijke mail stond niet het verzoek of het kon maar gewoon de opdracht om het te annuleren). Toen voor de zekerheid er gelijk nog een mailtje achteraan om te bevestigen dat ik het wilde annuleren.
Ik was toen aanvankelijk in de veronderstelling dat het wel goed zou komen. Maar tot mijn stomme verbazing wordt op 1 dec toch het spel afgeleverd in de brievenbus. Ik toen gelijk weer gemaild dat ik het toch heb ontvangen en dat ik het retour zal sturen. Vanaf dat moment begon ik me wel lichtelijk zorgen te maken of het wel goed zou komen want dit getuigde van slechte interne communicatie.
Dus ik het spel ongeopend geretourneerd en gemaild dat ik het heb geretourneerd. Verder geen reactie meer gekregen op mailtjes. Nu zijn we ruim een maand verder en ik heb mijn geld nog steeds niet ontvangen. Ik heb de betaling via PayPal laten verlopen en heb daar nu een geschil lopen die ik vandaag heb opgewaardeerd naar een claim. Ik ga ook juridische hulp inschakelen want voor mij is dit nu een principe kwestie geworden. Ik laat me niet oplichten door deze winkel, want ik heb nu wel echt het gevoel dat het gewoon een stel oplichters zijn. En als dat niet zo is dan is het op z’n minst een zeer onprofessionele organisatie die maar beter z’n deuren kan sluiten.
In elk geval, als je overweegt hier iets te bestellen, doe dat maar niet. Betaal een paar euro meer en ga naar een andere winkel, de frustratie die je van deze winkel krijgt is die paar euro echt niet waard.
In mijn geval had het voor deze winkel makkelijk kunnen zijn. Ze hadden het gewoon niet moeten versturen want dan was er niets aan de hand geweest.
KlantenserviceZie het stuk wat ik bij algemeen heb geschreven. De communicatie van deze winkel is dus zeer slecht. Ze reageren soms wel en soms niet op e-mails. Je kan ze alleen bellen tussen 9.00 en 12.00 op een 0900 nummer (belachelijk!). En ze weten niet eens hoe ze een bestelling moeten annuleren wat op dezelfde dag van bestelling is geannuleerd.