GUUSVERSCHUREN.NL

Hier een WD TV Live mediaspeler besteld, via de website van bol.com aangezien Guusverschuren.nl een van hun partners is. Bestellen ging snel, levering idem.

De bestelling was snel binnen.

Na een paar weken ging de mediaspeler stuk. De hdmi-uitgang gaf geen signaal meer door. Aangezien ik niet ver van Raamsdonksveer woon, heb ik hem voor reparatie zelf ter plekke afgegeven. Men gaf aan dat reparatie gemiddeld 2 weken duurt, hooguit 3, maar soms is het zelfs binnen een week afgerond.
Inmiddels zijn we 5 weken verder, enkele keren navraag doen bij Guusverschuren.nl leverde als reactie op 'we hebben het doorgestuurd naar de fabrikant' en 'we zullen navragen waarom het zo lang duurt', maar op mijn laatste e-mail, nu ruim een week geleden, is tot op heden (= de derde werkdag na het versturen van die e-mail) nog helemaal geen reactie gekomen. Ik weiger om voor service een telefoonnummer à €0,80 per minuut te bellen. Op dit moment ben ik ronduit ontevreden over de aftersales; ik begrijp dan ook niet dat bol.com met zo'n bedrijf samenwerkt?!

Scorekaart voor GUUSVERSCHUREN.NL

Qshops