Via de pricewatch kwam ik bij Teleparts24 terecht, omdat deze webshop de Samsung Galaxy S3 het goedkoopst kon leveren. Bovendien had deze webshop vergeleken met de andere goedkope webshops zeer goede beoordelingen. De website van Teleparts24 is zeer overzichtelijk en het afrekenen gaat gemakkelijk. Na het plaatsen van de bestelling kreeg ik meteen een ontvangstbevestiging.
VerzendingOp de website staat: "Vóór 17:00 uur besteld, volgende dag in huis". Ik heb de telefoon op 22 november om 22.00 uur besteld en zoals beloofd is het pakketje op 24 november bezorgd. De telefoon was netjes en stevig ingepakt. De verzending is dus dik in orde.
KlantenserviceBij deze telefoon werd een aparte oplader geleverd, omdat de stekker in de verpakking, waar je een USB kabel op aan kunt sluiten, niet geschikt is voor Nederland. Helaas bleek de bijgeleverde oplader slecht te werken. De oplader maakte slecht contact met de telefoon en hij deed het alleen als ik het stekkertje wat bewoog. Ik heb daarom contact opgenomen met Teleparts24 en kreeg binnen 24 uur een reactie dat er een nieuwe oplader opgestuurd zou worden. Twee dagen later heb ik die netjes ontvangen, maar helaas deed die oplader helemaal niets. Teleparts heeft vervolgens weer een oplader verstuurd, maar ook die deed het niet goed. De derde keer heb ik een originele Samsung stekker voor de originele USB kabel ontvangen en die doet het perfect. Teleparts heeft mijn e-mails aldoor keurig binnen twee dagen beantwoord en de opladers zeer snel opgestuurd. De aftersales krijgt daarom van mij 5 sterren.