Van mijn werk via Cadeau Carrousel de keuze mogelijkheid gekregen om mijn kerstcadeau te kiezen.
Daar zat o.a. de mogelijkheid bij om een Free Record Shop cadeau bon te nemen. Zonder eerst de reviews hier te lezen, deze cadeaubon besteld. Twee bestellingen gedaan op een portable speaker en een muis.
Allebei 'voor 15:00 uur besteld, de volgende werkdag binnen'.
En daar begint de ellende al. Geen bevestigingsmail, we zijn twee dagen verder. Status van mijn bestelling staat al twee dagen op 'in behandeling', zonder enige informatie.
De website van FRS was vandaag zelfs een halve dag uit de lucht, wat mijn irritatie alleen maar vergrootte omdat ik handmatig mijn status moet bijhouden. Daarnaast is de website rommeling in elkaar gezet. PC acceciores, staan onder 'PC games' (en hebben geen eigen sectie) en speakers onder het kopje 'muziek' verstopt. Zo ben ik bijna een half uur tot drie kwartier bezig geweest om elk item daadwerkelijk te vinden vanwege de rommelige structuur van de site.
En aangezien ik hier alleen maar slechte ervaringen lees met deze winkel, wat zich een 'webshop' moet noemen, vrees ik het ergste. Ik heb dan nog het geluk dat ik niet eens mijn eigen geld heb uitgegeven, maar dat van mijn baas.
To be continued (en deze review kan wijzigen uiteraard)
Welke verzending? Status van mijn bestelling staat al twee dagen op 'in behandeling' terwijl er beloofd is dat mijn producten de volgende werkdag binnen zouden zijn.
Tevens geen statusupdates, dus telkens handmatig inloggen om te kijken wat de status is.
------ WIJZIGING 1 ---------
Een van de producten (de portable speaker) schijnt onderweg te zijn via Selekt Vracht. Uiteraard werkt de T&T code niet.
Het andere product - de muis - is nu, voor onbekende reden, vertraagd naar 06-01-2013 / WIJZIGING (02-01-13): de muis is nu pas weer beschikbaar op 12-01-2013... WIJZIGING (09-01-13) verschoven naar 21-01-2013 ... -_-
Echt, te triest dat een dag eerder de muis in voorraad stond en een dag later kan ik drie weken wachten op de muis!
------ WIJZIGING 2 ---------
Portable speaker is netjes binnen, op het laatste moment werd ik toch op de hoogte gehouden via een 'verzonden' mail van FRS. Hierin zat toch een T&T code van Selekt vracht. Beoordeling gewijzigd.
Tot slot: vandaag (11-01-2012) het laatste item, de muis, binnen gekregen - geheel onverwachts, terwijl de leverdatum was verplaatst naar 21-01-2012 -
Einde verhaal.