Castle Gameshop

12 november besteld als pre-release order. Verwachte levertijd 5 december. 20 december nog steeds niks binnen. Half december gebeld over waar mijn levering is. Hun argument: Niet genoeg besteld. Zoeken uit wanneer we kunnen leveren. Bellen terug, wordt niet terug gebeld, maar zie 20 december op site staan: Op voorraad, 1-3 dagen levering. Ik bellen en klagen, wordt binnen 1 uur terug gebeld, zou nu 1-3 dagen duren. De levering werd vandaag of morgen verwacht.

Je zou verwachten terug gebelt te worden als het beloofd wordt, berichtgeving te krijgen als ze het product weer kunnen verkopen en niet onnauwkeurige voorraden en beschikbaarheid te geven op hun website. Zowel op 20 december als tijdens de pre-release orders.

Als met al een twijfelachtige manier van zaken doen. Sinterklaaslevertijd viel in het niet en nu is het hopen dat hij nog voor Kerst binnenkomt.

Eerste keer werd ik niet teruggebeld ondanks belofte, na een klacht van 'waar is mijn levering'. Tweede keer wel netjes teruggebeld over mijn levering. niettemin zijn ze rammelend in hun voorraad aankondigingen op hun website. Momenteel ben ik in afwachting van hun levering. Als ik hun shop rating (makkelijkerI) in de tweakers website had gevonden had ik wellicht niet besteld.

Scorekaart voor Castle Gameshop