Op vrijdag 14 december heb ik bij Smartgamer.nl het Playstation 3 spel "You Dance 4" besteld. Ik kreeg een mail waarin de order stond.
Op 19 december merkte ik dat er een fout geslopen was in mijn adresgegevens: het huisnummer stond twee keer achter elkaar achter de straatnaam. Hierover heb ik 19 december 's ochtends een mail gestuurd. De volgende dag had ik nog geen reactie en heb dus even gebeld.
Er kwam een hele vriendelijke mevrouw aan de telefoon. Zij gaf aan dat het spel de dag ervoor niet bij de levering zat, wat eerder wel verwacht werd. Hierdoor kon het spel niet voor de Kerst geleverd worden. Zij vroeg mij vriendelijk of ik het geld geretourneerd wilde hebben of dat de levering na Kerst kon plaatsvinden. Ik heb gekozen voor het retourneren.
Het geld wordt netjes teruggestort. Ik heb zelf geen klachten over de aftersales van smartgamer.nl. De mevrouw aan de telefoon was bijzonder vriendelijk en zij gaf zelf netjes aan wat de mogelijkheden waren.
Na alle negatieve kritieken over een onvriendelijke helpdesk had ik er aanvankelijk een hard hoofd in, maar gelukkig kan ik nu een positieve review geven over deze webwinkel.