GSMstunter

Een Nexus Galaxy besteld. Via Tweakers.net op de product pagina uitgekomen. Productomschrijving en afbeelding waren beide een titanium versie (die ik wou hebben en waar ik op tweakers voor gekozen had). Echter bleek toen ik hem ontving het om een witte te zijn. Er stond ergens (wit) enigzins verstopt.

Jammer van de onjuiste productafbeeldingen en wat vage omschrijvingen, was echt niet nodig geweest!

Geeft geen indicatie wanneer je de bestelling thuis kunt verwachten of bevestiging van verzending. Waardoor het echt gokken was wanneer hij zou komen. Best vervelend.

Mocht hem wel terugsturen, maar de juiste kleur was toch niet leverbaar. Daarnaast moest hij gecontroleerd worden, etc. Duurde mij allemaal iets te lang. En als de product afbeeldingen + omschrijving gewoon goed was had dit nooit een probleem geweest.

Scorekaart voor GSMstunter

Qshops