Computer Galaxy

na lang zoeken en vergelijken via internet heb ik besloten om bij galaxy een computer te bestellen mede dankzij de prijs en omdat ze redelijk in de buurt zitten. vrijdag avond eind november maar besteld en de volgende ochtend kreeg ik een telefoontje met de vraag wanneer ik de computer wil ophalen omdat deze op voorraad was . dus maar in de middag opgehaald , en thuis maar begonnen met het installeren van windows deze had ik nog staan.
Contact verloopt prima en het product is ook goed.
Ben tevreden.

Ik dacht dat windows zelf alle stuurprogrammas zou installeren , maar na de installatie van windows had ik een onscherp beeld , andere monitor geprobeerd nog steeds niet scherp. Heb maar even gebeld met galaxy en een medewerker vroeg mij of ik teamviewer wil installeren zodat hij met mij mee kan kijken , zo gezegd zo gedaan dus hij keek even , en de videokaart was nog niet geinstalleerd hij heeft mij stuur programma geinstalleerd en daarna was alles zoals het moest.

Ben dus zeer te spreken over de service van galaxy

Scorekaart voor Computer Galaxy