Ik ben in contact gekomen met de Computerwinkel Hellevoetsluis na een tip van een vriend van me. Ik had een defecte laptop welke totaal niks meer deed.
Er werd me verteld dat ze deze na gingen kijken en ik op de hoogte werd gehouden van de bevindingen. Dit klopt ! Bij elk defect wat werd gevonden en wat de actie hierop zou zijn werd ik op de hoogte gehouden.
Uiteindelijk werd een kapotte harde schijf en een defecte disk-drive ontdekt en deze werd vervangen. Tevens is er nieuwe software geinstalleerd en zijn er diverse drivers geinstalleerd, zodat de laptop weer zou moeten werken.
De prijs die er betaald moest worden voor de reparatie is keurig en zeker in redelijkheid.
Na de laptop weer een paar weken in gebruik te hebben kan ik alleen maar zeggen dat hij weer perfect werkt.
De aftersales van de computerwinkel Hellevoetsluis is helemaal bijzonder. Ik heb zelfs nadat ik de laptop weer in gebruik heb nog contact gehad met de verkoper of alles nog steeds naar behoren werkt en of er nog op of aanmerkingen zijn op het apparaat.
Dit is wat ik noem service en maak je tegenwoordig kan ik wel zeggen NIET meer mee. Echt super en ik zal zeker de volgende keer weer terug gaan naar deze zaak voor mijn computer of reparatie ervan.
Aan iedereen aan te bevelen deze zaak !
mvg, Martin