Beste,
Ik heb je verhaal gelezen en daarin ben je zeer negatief over ons bedrijf. Wij vinden het heel vervelend hoe het is gegaan. Het lijkt erop dat de communicatie binnen ons bedrijf niet goed is gegaan. Omdat wij eigenlijk het retouproces zo simpel mogelijk willen houden is er ooit besloten dat mensen geen stapels formulieren hoeven in te vullen voor een retour of garantie. Eén telefoontje vanuit de klant moest voldoende zijn. Omdat dit mis is gegaan hebben wij nu een eenvoudig retourformulier gemaakt welke kan worden gedownload. Tevens wordt dit formulier in het vervolg bij ieder pakket toegegevoegd.
De keuze dat wij producten tot € 100,-- verzenden met de normale briefpost is onze keuze. Het risico dat een pakket niet bij de klant komt is ons risico. We verzenden iedere dag vele pakketten en tot nu toe was jij de 2e die het pakket niet had ontvangen. Wij hebben helemaal niet moeilijk gedaan, je gevraagd om nog een paar dagen te wachten en toen je toen nog niets had ontvangen hebben wij je alsnog zonder gezeur een nieuw product verzonden.
Ook hier hebben wij de procedure gewijzigd en wordt nu ieder waardevol pakket verzonden met handtekening van ontvangst.
Op een gegeven moment hebben wij van jou een doos met SSD terug ontvangen. Wij dachten dat dit de SSD was die zoek was geraakt en dat je deze terug hebt gestuurt. Omdat er bij ons niet goed is gecommuniseerd dat jij had gebeld i.v.m. RMA was er niet bekend dat het om een garantiegeval ging. Nu wij een retourenformulier hebben toegevoegd en deze moet worden meegezonden zal deze fout niet meer voorkomen.
Wat betreft het omruilbeleid van Computeropruiming.com is dat als wij een product niet kunnen leveren wij het betaalde aankoopbedrag direct terugstorten. Jij hebt je geld ook direct teruggekregen. Wij konden simpelweg het product zoals jij besteld had niet meer leveren. Dan is geld teruggeven de beste oplossing. Dan kun je alsnog bij ons of elders een alternatief bestellen.
De negatieve review die jij hebt geplaatst heeft voornamelijk te maken met het feit dat wij jou de verzendkosten niet hebben vergoedt. Hier was jij nogal boos over. Wij houden ons daarbij echter aan de Wet kopen op afstand. Daarin staat dat de klant al zijn geld retour moet krijgen, ook de kosten van verzending NAAR de klant maar dat de verzendkosten van de klant naar het bedrijf voor rekening zijn van de klant. Inmiddels hebben wij hierop 2 acties ondernomen. De eerste is dat de klant vanaf nu bij garantiegevallen gratis een verzendlabel van ons krijgt en daarnaast hebben wij op de site de tekst van kopen op afstand geplaatst.
Het woord oplichter is zeker niet bij ons gevallen. Ik heb jou in het bewuste gesprek zelf gesproken en als wij ons intern negatief over je zouden uitlaten, dan hadden wij de telefoon wel met de hand toegedekt zodat jij het niet had kunnen horen. Wij waren echt in de veronderstelling dat jij het eerste pakket ook had ontvangen en deze hebt teruggestuurd.
Computeropruiming.com