Was op zoek naar een Samsung Galaxy S3 na een vergelijkende test met de Iphone. Via Pricewatch 2 winkels met dezelfde laagste prijs. De ene heeft alleen maar slechte beoordelingen dus daar doe je geen zaken mee. Teleparts24 is vrij nieuw en gelet op de tot nu toe positieve reacties de stap maar gewaagd en 2 Galaxy S3's (blauw) aangeschaft.
In eerdere review gezien dat GSM in vreemde taal stond dus dat betekent dat de GSM's hoogst waarschijnlijk uit een oostblokland vandaan komen. Voor de werking maakt dat niets uit want de GSM is in ieder land hetzelfde zodra je de juiste taal hebt geselecteerd.
Ik heb het idee dat achter deze shop een klein bedrijfje zit maar de algemene indruk was in ieder geval zeer positief. Ik zou een nieuwe aankoop bij Teleparts24 zeker overwegen of een ander die om advies vraagt beslist op deze webwinkel wijzen.
Er is een tastbaar adres.
Men geeft aan: vóór 17.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis. Ik deed de bestelling een half uur na 17.00 uur op vrijdagmiddag dus verwachtte dinsdag pas de levering. (Zondag en maandag geen postbezorging)
Volgende morgen, 1 dag erna dus kwam de bestelling binnen. Goed passende kartonnen doos waarin 2 x een gesealde Galaxy S3 box. De Box zelf is al sterk genoeg om enig geweld van buitenaf te weren dus verpakking was in orde.
Levertijd en verzending dus dik in orde.
Beide GSM's startten nieuw op in russische lettertypes dus onleesbaar. (Kennelijk grijs import maar dat doet aan de werking niets af.)
Mail gezonden hoe dit op te lossen. Zelf 1 al met veel omwegen in het Nederlands gekregen maar de andere met hulp van de verkoper op supersimpele manier in Nederlandse taal gezet.
Mijn vraag per E-mail was de volgende dag reeds beantwoord.
Overigens werd mij zelfs een apart telefoonnummer gegeven om desnoods per telefoon de telefoon in de juiste taal te zetten. Prima service.
Op verdere aftersale heb ik nog niet hoeven rekenen omdat alles keurig werkte.