CD Key Online

De website is enorm duidelijk en overzichtelijk. Ondanks dat het vrijwel allemaal 'cdkeys' zijn, heeft deze webshop een hogere usability waarde dan veel andere webshops.

Ook op de pagina waar het product omschreven wordt is er voor mijn gevoel zeker geen informatie te kort of zijn er onduidelijkheden.

Geen vuiltje aan de lucht wat mij betreft.

Hier gaat deze klant vaker zijn geld besteden.

De emails met bestellings bevestiging, bevestiging van de aanmelding op de nieuwsbrief, factuur, voorraad status, verzending bevestiging, levering en feedback is uitermate geschikt voor mensen die veel aan hun hoofd hebben en zo stap voor stap weten hoe de zaken er voor staan en dit ook terug kunnen zoeken en bekijken op een later moment.

Super snelle levering (same day)

Wat wil een mens nog meer?

Geen aftersales in de letterlijke zin nodig gehad, maar de email met het verzoek een mening te geven getuigd van zelfvertrouwen en vormt een betere relatie.

Als een eventuele aftersales kwestie plaats zou moeten vinden, heb ik op voorhand geen angst dat dit negatief zal verlopen.

Scorekaart voor CD Key Online