Ik had Far Cry 3 Lost expeditions gepre-orderd voor de PC, zodat ik de 29ste lekker kon gaan gamen. Echter, na het bestellen heb ik niks meer van smartgamer.nl vernomen. Ik heb zelf contact gezocht omtrent de leverdatum, en hierop kreeg ik (om 1 uur snachts!) een (onprofessioneel) mailtje met de informatie dat ik mijn pakketje binnen 2 werkdagen kon verwachten (? briefpost wordt toch ook op zaterdag geleverd?). Vandaag 3 december nog geen 'echte' verzendbevestiging, track 'n trace of pakketje.. Baal hier een beetje van aangezien ik voor 5 euro meer ergens anders had kunnen bestellen en dan gewoon wel met vrienden mee had kunnen spelen..
Mooie toevoeging is trouwens dat bij het geven van een shopreview op trustpilot (waarvan hun een mooi linkje met de bovenste review op hun site hebben) je review direct naar onderen wordt geplaatst zodat een slechte review niet op de site terecht komt.. weet niet of dit opzettelijk is of dat het door trustpilot komt maar voor zover zou ik anderen niet doorverwijzen naar deze zaak!
Ook mooi is de manier waarop ze reageren op trustpilot. Hier worden de "leuke" en waarderende reviews direct door de verkoper als bevestigde aankoop bevestigd, waar de "klaag" reviews dat niet krijgen.. Ik begin er steeds minder in te geloven dat deze jongens nog gaan reageren, dus ik begin maar met uit uitpluizen..
niks gehoord, niks gezien