Zodra je op de website komt ziet hij er vaag uit. Volledig vol met banners en andere troep. Er staan allerlei beloftes op gratis verzending, 12 maanden garantie en 100% tevredenheids garantie. HIerbij gaan de belletjes rinkelen, "moet ik deze site vertrouwen?"
We gaan de keurmerken af waar deze site op leunt. "BEkeurmerk" is een keurmerk dat zijn werkzaamheden heeft gestaakt. Waarom staat dit nog op de site? Vervolgens, het digikeurmerk beweerd dat deze site te vertrouwen is. Ik ken dit keurmerk niet echt goed. Na wat googlen, merk ik dat dit keurmerk aan te schaffen is voor 30 euro en de belofte; dat je alles goed zal doen. Andere reputable keurmerken vanuit Nederland zijn niet te zien.
Hierdoor ben ik aangewezen op het internet, de reviews hier op tweakers waren goed en op andere websites waren ze ook goed. Met een enkeling na, over het algemeen voor kleine aankopen was deze site te vertrouwen. Omdat ik een nieuwe accu wilde aanschaffen voor mijn telefoon en de prijs mee viel ben ik over gegaan op een aankoop.
Wellicht als u een grotere aanschaf wilt doen kunt u dit beter bij een andere site doen.
---
Geen klachten over ontvangst dus er was weinig om aan aftersales te doen. Ik zou wel aan de webshop beheerders willen verzoeken om te overwegen een ander keurmerk aan te schaffen.
Van de twee keurmerken die op de site staan, bestaat er 1 niet meer, en de tweede is niet de meest reputable. Voor mij hoeft niet elke webshop een keurmerk te hebben. Maar verwijder de oude keurmerken. Waarom naast de webshop ook allerlei andere pagina's hebben met betrekking tot java games en weet ik het. Slank de site af tot het minimale webshop met een schonere layout en look. Plaats alle hobbies op een andere site, dit zal de verkopen alleen ten goede komen.
Voor de rest is het makkelijk de producten vinden, wat schitterend werkt. Ik was binnen 20 seconde bij het product wat ik zocht.
De bestelling was geplaatst op zaterdag avond, maandag was de bestelling verzonden, hiervan werd ik via de mail op de hoogte gesteld, dinsdag was de bestelling in huis.