Dimension Automatisering

Ik was op zoek naar een kleine ITX behuizing. In de Pricewatch gezocht voor een geschikte kandidaat en het werd een In Win BM639B. Vervolgen via een zoekmachine reviews aan het verzamelen geslagen en daar kwam ik ergens de In Win Wavy tegen. Dat moest en zou hem worden.

Stad en land afgezocht naar wie deze kast verkocht. In de Pricewatch nergens geen info te bekennen dus zelf zo veel mogelijk info toegevoegd over de behuizing en waar te koop. Te koop bij Dimension Automatisering in Rotterdam, als enige verkoper voor zover mij bekend.

Dimension Automatisering had de behuizing op voorraad in eigen magazijn alsud hun website. Ik heb gebeld met Dimension Automatisering over de levering en betaling. Werd keurig te woord gestaan, de beste man heeft mij prima geholpen met de vragen die ik had en aan de hand daarvan heb ik een bestelling (22-11-2012) geplaatst voor de behuizing.

Bestelprocedure is anders dan bij andere webshops. Bij het plaatsten van een bestelling krijg je een mail die moet beantwoorden. Een status update over verzending is er niet. Misschien een idee om dit toch wel te doen. Eveneens een idee om misschien met IDeal te werken? Is nu nog met overboeking en rembours.

Ik ben tevreden in ieder geval.

Ik heb gebeld (23-11-2012) met Dimension Automatisering over de levering en betaling. Werd keurig te woord gestaan, de beste man heeft mij prima geholpen met de vragen die ik had en aan de hand daarvan heb ik een bestelling geplaatst voor de behuizing. De volgende dag even gebeld of de kast verzonden was, maar dat bleek nog niet zo te zijn omdat er een blanco bestelling geplaatst was. Werd gelijk gecorrigeerd en de behuizing werd alsnog die dag verzonden. Keurig!

Omdat ik zelf niet thuis was en het pakketje onder rembours verzonden was werd de behuizing vanmiddag (maandag 26-11-2012)) afgeleverd. Pakket was goed verzorg en verpakt, zouden sommigen een voorbeeld aan kunnen nemen.

Ik kan alleen maar zeggen dat ik zeer tevreden ben over de hele gang van zaken, en dat ik erg blij ben met mijn behuizing.

Top!

Scorekaart voor Dimension Automatisering