Duidelijke website en bijna de beste prijs, maar de ander aanbieder had veel slechte reviews. Voor die hele euro heb ik besloten het bij teleparts te bestellen.
Het voordeel was ook dat ik zonder extra kosten met creditcard kon betalen.
Bij ontvangst geen bijzonderheden tav de telefoon alle seals van het doosje van de mobiele telefoon zaten nog dicht. Er zat wel een losse lader bij, in de verpakking van de telefoon zelf zat een buitenlands stekker.
Aan het ordernummer te zien zijn ze (zoals ook bij andere reviews werd opgemerkt) een nieuw bedrijf.
Track en trace werkte goed. Ik wilde het pakketje op mijn werk ontvangen en een paar dagen later ivm een cursus. Het pakketje is keurig op de door mij aangevraagde dag binnen gekomen op mijn werk.
Het verpakken is een redelijk stevig doosje met opvulling zodat de telefoon niet kon schuiven, verder geen bijzonderheden.
23-11
Helaas werkt de Europees bijgeleverde oplader niet, via de usb gaat het opladen wel. Dus aan de telefoon ligt het niet. Ik heb een mail verzonden of ik een nieuwe oplader kan krijgen. Ik wacht de reactie even af en dan kKijken of ze ook 5 sterren voor de aftersales krijgen....
1-12
Na mijn email van 23-11 op dezelfde dag antwoord gekregen. Niets hoefde retour en ik kreeg een nieuwe oplader opgestuurd. Deze heb na een week ontvangen. Dus wat mij betreft prima aftersales.