SmartGamer.nl

Ik had BlackOps2 en COD4 allebei op 28 oktober besteld en ik kreeg cod4 netjes binnen. Op 13 november (de release datum) Kreeg ik Black Ops 2 Binne maar Het was de ps3 versie terwijl ik wel degelijk de xbox versie had bestelt. Dus ik nam contact op met hun. Ze zeiden dat ik het spel moest terug sturen . Dus dat deed ik ook. En nu komt het "leuke gedeelte" . Ik kreeg vervolgens een mail waarin ze zeiden dat IK het verkeerd had gedaan en dat ze dus niet meteen wouden terugsturen terwijl hij bij hun al was aangekomen.
Ik vond dit onterecht en ze zeiden dat ze de goeie versie gingen terug sturen en vandaag zou hij moesten aankomen. maar nee hoor de brievenbus is leeg. en de dagen van "refund" waren verstreken en ze hebben sindsdien niet meer gereageerd. En toen kwam ik op deze en meteen achter de ware aard van "smart" Gamer TOTALE OPLICHTERS DUS. IK Raad je streng aan om nooit maar ook nooit iets te kopen op smartgamer Je hebt 98% kans dat ze niet meer reageren jij je geld heb verspild en de game Nooit meer aankomt. Geweldige deal toch? En het leek allemaal te mooi 24 uur service snelle reactie van mails en een lage prijs . "te" mooi om waar te zijn dus

Scorekaart voor SmartGamer.nl