Ik hab twee games besteld voor de kids via next-level.nl. Ze hadden er zelf voor gespaard, helemaal trots. De PSP game Sonic Rivals miste het boekje, op zich geen groot probleem, maar het was fijn geweest als het er gewoon bij had gezeten. Het Playstation 2 spel, Dragonball Z: Budokai 3 was zó erg bekrast en beschadigd dat hij niet werkte. Ik heb een email gestuurd waarin ik het probleem heb uitgelegd. Het antwoord was "Elk spel wordt getest of deze nog werkt. Heel soms zit er dan tot onze spijt een spel tussen dat bij ons wel werkt maar op bepaalde consoles niet. U kunt voor dit spel óf een ander spel uitkiezen welke wij dan voor u weer op de post doen. Of wij kunnen uw spel voor u polijsten, in beide gevallen kost het u niks." Erg netjes afgehandeld. Zodoende, mijn zoon had een nieuw spel uitgekozen en de bekraste op de post gedaan. "In beide gevallen kost het u niks" klopte toch niet helemaal. Drie weken later nog geen spel ontvangen. Ik heb een nette email gestuurd en gevraagd naar de stand van zaken. Twee dagen later werd het spel bezorgd. Niet het nieuwe spel dat mijn zoon had uitgekozen, maar de oude, weliswaar zonder krassen, maar Japans gesproken.
De redenen waarom ik dus niet meer bestel bij Next - Level op een rijtje:
- Spelletje dat zo erg bekrast is dat ik het persoonlijk nooit in de verkoop zou gooien.
- Drie weken zitten wachten tot ik een nieuwe kreeg.
- Het spel wat toegestuurd werd is niet het spel wat mijn zoon had uitgekozen en in een andere taal.
Ik heb drie weken moeten wachten voor het opnieuw bestelde spel werd bezorgd.