Het Internet Warenhuis

Site is zeer goed en zelfs toegankelijk voor blinden die een schermuitleesprogramma gebruiken. Je wordt keurig door de totale bestelling geleid en je weet vooraf wat het volgende item zal zijn.
Met alle negatieve onderstaande opmerkingen wordt toch iets gedaan. Zo ontving ik een deels, alleen voor mij, herkenbaar wachtwoord retour, er staan instructies voor de bezorger op het pak dat het aan de geadresseerde moet worden afgegeven enz. Kortom een zeer goede internetwinkel!

Pak was op tijd, regenbestendig en goed ingepakt met aanwijzingen voor de bezorger.

Zoals al bij Algemeen beschreven wordt de klant serieus genomen en wordt er dus ingegaan op reviews. Goede begeleiding van de bestelling met mails. Keurige bon als bijlage die tevens als garantie dient. Ik zal zeker nog eens gebruik maken van deeze internetwinkel. Zelfs op mijn positieve mail aan hun adres kreeg ik een bedankje en het verzoek ook een review te schrijven.

Scorekaart voor Het Internet Warenhuis