Vermijd dit bedrijf ten alle tijden. Eerste klas oplichters die niet op tijd kunnen leveren, niet aan goodwill willen doen en heel goed in smoesjes zijn!!!
Zie hieronder het verhaal...
26-08-12 pre-order gedaan voor Tekken Tag Tournament 2.
12game beweerd dat het pakket 11-09-12 is verstuurd (release datum 14-09-12)
Op 18-09-12 uiteindelijk ontvangen met een sticker van post.nl erop met; ‘’te kleine brievenbus, sorteren in de rolcontainer voor pakketservice’’
Ik heb dit spel aanvankelijk besteld als verjaardagscadeau. Aangezien ik niks had ontvangen, heb ik op zondag (16-09) dus helemaal naar Rotterdam moeten rijden om dit spel te kopen. Dus benzine kosten, parkeergeld, TIJD.
Nu is het zo dat degene die dit heeft gekregen nogal lovend is over het spel, dus was ik best bereid om het te houden voor mezelf. Echter vond ik enige compensatie wel passend, aangezien dit mij al de nodige energie, geld en tijd heeft gekost.
12game wilde hier niets van weten, want ze hadden het pakket zo ingepakt dat het door de brievenbus kan en ze kunnen er verder niks aan doen als post.nl geen briefje achter laat of hun informeert.
Het spel is 3.5 cm hoog, dus met verpakking 37-38? En volgens post.nl; ‘’ Brievenbuspakjes zijn poststukken waarvan de afmetingen maximaal 38 x 26.5 x 3.2 cm en die niet zwaarder dan 2 kg zijn’’, dus het klopt wederom niet wat ze beweren.
Ik wil het pakket dus retour sturen, echter was ik na al dit drama echt niet bereid om ook nog eens de verzendkosten te betalen. 12game verzocht mij op het pakket ‘retour afzender’ te versturen. 22-09-12 is het pakket retour gestuurd.
Op 12-10-12 heb ik via mail navraag gedaan, aangezien het geld nog steeds niet terug gestort was. 12game vroeg of ik een verzendbewijs had, wat ik natuurlijk niet had, omdat het op hun verzoek ‘retour afzender’ is verstuurd. Vervolgens hadden ze het nogmaals nagevraagd in het magazijn waar men de retour niet had liggen.
Op 18-10-12 gaf 12game aan dat een pakket weleens zoek raakt in de post. Ze willen overleggen hoe zij dit intern, met post.nl en met mij gaan oplossen en onderzoeken.
Op 22-10-12 kwam er een mail van 12game met dat ze het wel een pakket hadden ontvangen, maar zonder inhoud??? En dat is zojuist aangegeven door een collega die net terug is van een vakantie en ook nog eens bevestigd door een collega die sinds kort weg is bij het bedrijf???
Al met al een sterk verhaal van een bedrijf dat constant met nieuwe smoesje komt en continu de schuld op anderen prbeert af te schuiven, zodat ze zelf nergens voor hoeven op te draaien.