EFORYOU

Website is duidelijk geen poespas. Had snel een SD class 10 kaartje nodig voor een mediaspeler in de woonkamer. Deze was hier op voorraad.

Was niet bekend met het merk Platinum maar een SD kaart is een SD kaart toch?

Netjes verzonden en snel in huis.

Na 2 maanden begon de kaart op de naad los te laten. Na nog een paar keer de kaart uit de media speler gehaald te hebben begon de rand ook af te breken.

Contact opgenomen met EFORYOU en werd meteen al duidelijk gemaakt dat fysieke beschadigingen niet onder de garantie vallen. Daarna werd ik doorverwezen naar de fabrikant. Toen ik dat niet accepteerde kon ik het eindelijk terugsturen.

Nog steeds bleef men volhouden dat garantie niet van toepassing was i.v.m. fysieke beschadiging. 20 mails later zijn we nog steeds niets verder.

"Het plastic is gebroken, dat gebeurd niet uitzichzelf, dat heeft niets met een ondeugdelijk product te maken.

Met vriendelijke groet,"

Blijkbaar wil men geen garantie geven en is een paar euro meer waard dan een goede service en een tevreden klant met een deugelijk product.

Jammer.

Scorekaart voor EFORYOU