Rhodyon iT

Mijn Sony Vaio VGN-Z21 laptop raakte in coma na een mislukte BIOS update. Via tweakers kwam ik bij Flashbios uit. Op vrijdag stuurde ik mijn laptop moederbord op, in het weekend is de BIOS chip door Arthur ge-desoldeerd, geflashed en gesoldeerd, en op dinsdag had ik hem weer terug. Mijn kosten incl verzenden waren ongeveer 85 euro.

Ik ben erg tevreden met het resultaat en de kosten zijn wat mij betreft in verhouding.

(Ter info: Voordat ik naar Flashbios.org ging had ik eerst met de Vaio reparatieservice van Sony gebeld, maar die rekent alleen al een vergelijkbaar bedrag voor uitsluitend onderzoek, daar bovenop komen dan reparatie/flash kosten (of wellicht zelfs kosten voor een nieuw moederbord) en de belkosten naar hun 0900 nummer; 2x bellen: 15 euro)

Tip: Ik probeerde 2x vergeefs om Flashbios via het contactformulier op de site te bereiken, om een of andere reden zijn die berichten niet aangekomen. Bellen of emailen (zie linkje 'bedrijfsgegevens' ipv 'contactgegevens' op de website) is meer trefzeker.

Moederbord werd teruggestuurd in dezelfde verpakking waarin ik heb had opgestuurd, prima verpakt.

Ik heb geen track&trace nummer ontvangen na verzending door Flashbios, maar een uur nadat ik daarnaar informeerde stond de postbode voor de deur.

Scorekaart voor Rhodyon iT