My Electronics

Echt zwaar onder de indruk van de service. Ik ben al geruime tijd op zoek naar een PCI riser card voor een M350 case in combinatie met een specifiek moederbord. Echt overal gezocht; op ebay, marktplaats, andere webshops, etc. Echt nergens was het dingetje (die niet meer dan 20 euro ofzo hoeft te kosten) op voorraad. Een enkeling had het, maar daar waren de verzendkosten dan weer dermate hoog dat ik uiteindelijk op kwam op een verdubbeling van de prijs. Iets te veel van het goede.

Daarna gemaild met MyElectronics. Binnen no-time kreeg ik antwoord met de vraag mijn adresgegevens te sturen zodat ze het dingetje met de normale post op kunnen sturen. Zo gezegd zo gedaan... betaling zou ik achteraf wel kunnen doen.

Natuurlijk gaat het maar om twee tientjes, maar de manier waarop ik contact met ze heb gehad is echt uitermate klantvriendelijk. Nog dezelfde dag is de verzending op de bus gedaan, goed en stevig verpakt. 's Avonds het geld overgemaakt (had factuur inmmiddels via email ontvangen als duidelijke PDF) en de volgende dag het product in handen.

Top! Kan niet anders zeggen... staat zéker in m'n favorieten nu.

Zie bovenstaande verhaal; echt geen enkele op- en/of aanmerking.

Scorekaart voor My Electronics