petcomputers.nl

Afgelopen zaterdag (13-10) was ik op zoek naar een Synology DS412+ en ik kwam uit bij Petdirect, omdat deze het goedkoopste was. Hij stond hier namelijk voor € 466,44. Mooi, gelijk bestellen dus! Netjes gegevens ingevuld en ik wil de order bevestigen, als ik ineens zie dat de prijs veranderd is naar € 544,11?! Dus tijdens het invoeren van de bestelling is de prijs ineens bijna € 80,- gestegen... Lijkt me duidelijk dat ik de order niet heb doorgezet. Paar minuten later staat de prijs trouwens al op € 753,37! Klacht hierover verstuurd naar de klantenservice.

E-mail verstuurd naar de klantenservice over het aanpassen van de prijs van artikelen terwijl deze al in je winkelmandje zitten, heb de volgende reactie retour gekregen:

Door een foute prijs in ons systeem is de prijs zaterdagmiddag weer op het juiste niveau gezet.
De prijs welke eerder gecommuniceerd is kunnen wij zodoende helaas ook niet meer afgeven.

Niet echt netjes mijns inziens.

Scorekaart voor petcomputers.nl