iEar' | Ultimate sound and vision B.V.

Site is logisch opgebouwd. Daar dit geen dozenschuivers zijn maar specialisten die echt hart voor audio en voor hun klant lijken te hebben en bovendien ook in een winkelpand gevestigd zijn (dus apparatuur ook in werkelijkheid te zien) hebben zij in mijn ogen echt meerwaarde. Het goede advies en de kennis van de diverse componenten was voor mij een verademing. Daarnaast ook ook eerlijk advies.

Er komt snelle reactie op emails en telefonisch contact geeft geen problemen. Toen ik belde voor uitgebreide informatie (op zaterdagmiddag) werd gevraagd of ze mij op een later tijdstip mochten terugbellen omdat het druk was in de winkel en ze graag uitgebreid de tijd willen nemen.

Vond het ook erg prettig dat bij het ophangen van de tv precies op de millimeter werd afgemeten. Na installatie werd het hele menu doorgelopen voor uitleg en advies. Hoefde eigenlijk niet van mij in eerste instantie maar ik ben toch wel wat wijzer geworden.

Ik ben erg tevreden over deze zaak waar je ouderwets vakmanschap (die m.i. echt bij een audiozaak hoort) kunt combineren met de voordelen van een webwinkel. Medewerkers nemen alle tijd voor je en dat stopt niet na de verkoop.

Van de vertegenwoordigers van een importeur van een audiomerk heb ik de tip gekregen om eens bij iEar te kijken omdat zij gecharmeerd zijn van deze zaak, nooit spijt gehad van het opvolgen van deze tip.

Ik heb zo geen aanbevelingen wat verbeterd zou kunnen worden, wellicht kunnen de andere reviews daarin ondersteunen. De volgende aanschaf doe ik in ieder geval weer bij iEar.

Apparatuur werd compleet afgeleverd en in mijn geval ook geinstalleerd en aangesloten. Oude, ingeruilde apparaten werden meegenomen alsmede alle verpakkingsmaterialen.

Stevige transportverpakkingen, track en trace via de site (inloggen bij webshop). Ook prettig dat voor installatie in de avond gekozen kan worden.

Ik had het serienummer nodig dat op de achterzijde van de tv staat, die hangt echter aan de muur. Ad van iEar heeft de hele administratie doorgespit ommhet serienummer terug te vinden zodat de tv niet van de muur af moest. Klasse dus.

Daarnaast was van 1 van de Aldenkamp meubelen de laklaag niet goed. Er werd meteen een nieuwe plaat besteld die snel werd geleverd. Geen vragen, niet moeilijk doen, niet eerst zelf checken. Geeft een echt "klantgevoel", dat zie je heel vaak anders.

Ik kan iEar zeker aanbevelen.

Scorekaart voor iEar' | Ultimate sound and vision B.V.