Graus B.V. Maastricht

Ik had gekozen voor Graus voor hun grote selectie en ook omdat er zoveel items in stock (of toch op 1 a 2 dagen) zijn.

Ik had mijn bestelling afgerond op de site en nog een bevestiging ervan gekregen met de expleciete vermelding van mij te verwittigen indien er problemen zijn daar ik ze van ver zou komen halen.

Ik had 2 dagen nadien nogmaals geinformeerd om te horen of alles er al was en er werd mij verteld dat ze mij zouden terugbellen wat nooit gebeurd is. Nadat ik zelf nogmaals informeerde kreeg ik het antwoord dat de de bestelling niet doorgekomen in hun systeem. De bestelling kon nog wel geplaatst worden maar te laat voor mij waardoor ik dus zonder de nodige filters op reis ga.

Ik neem aan dat als ik op de website iets bestel en bevestiging krijg via mail dat dit ook doorkomt!

Al bij al een slechte ervaring en ook mijn laatste ervaring met Graus. Ik blijf dan maar liever met Amazon.

Gemengde gevoelens:
Er wordt snel op mail gereageerd maar niet iedereen is even consequent (bvb vertellen dat ze mij zullen opbellen maar nooit iets gehoord achteraf).

Verder geen ervaringen met de aftersales vermits het niet tot een verkoop is gekomen.

Scorekaart voor Graus B.V. Maastricht