CSCPC

De website is een standaard webshop te noemen. De informatie die er op staat is onjuist en in mijn ogen misleidend. Het bedrijf presenteert zich heel verwarrend met twee vestigingsadressen: de website geeft bij contact adres op een industrieterrein in Tynaarlo en op de orderbevestiging die ik kreeg staat het adres van een winkel in Zuidlaren. Het e-mailadres wat wordt gebruikt is van een ander domein dan de website. http://www.cscpc.nl versus webwinkel@c-s-c.nl.
De voorraad status klopt niet met wat is aangegeven en bij telefonische navraag worden toezeggingen gedaan over levertijden die niet gehaald worden. Verder is die bereikbaarheid slecht en op dit moment zelfs helemaal nul want er wordt niet meer gereageerd op het telefoonnummer, contactformulier of e-mail adres op de site. Andere e-mail adressen die ik heb weten te achterhalen leverden ook geen reactie op.

Er is nooit wat verzonden

Voorafgaand aan de bestelling had ik navraag gedaan over de leertijd van enkele dagen: 22 september werd gezegd dat het artikel de dinsdag daarop binnen zou komen en dat ik daarvan een bevestigingsmail kreeg. Woensdag niets gehoord dus gebeld: artikel zou donderdag of vrijdag geleverd worden. Hetzelfde artikel stond nog steeds op de website met levering in 3 dagen maar inmiddels wel 50% duurder.
Niets meer gehoord en vanaf die vrijdag is de shop op geen enkele manier meer te bereiken, telefoon geeft een bandje waarna wordt opgehangen, mail op meerdere e-mail adressen worden niet beantwoord. Op het contact formulier op de website wordt ook niet gereageerd. Ik had gelukkig niet vooruit betaald en heb tenslotte een zeer dringende mail gestuurd waar niet op gereageerd is. Inmiddels heb ik het product elders besteld en ontvangen, die shop kon het wel in 3 dagen via de leverancier. Ze kunnen zich dus niet achter die leverancier verschuilen. Mijn indruk is dat dit een zeer dubieuze webshop is.

Scorekaart voor CSCPC