Maart 2011 een abbo met BB Bold 9780 voor mijn dochter afgesloten. Septmber geeft de telefoon de pijp aan maarten. Wat dan volgt is een staaltje niet klant vriendelijke zijn.
KlantenserviceBegin september de BB Bold 9780 telefoon ingeleverd. 3 Weken later komen ze met de boodschap "User Abuse" . Wel dan kan je gaan discusseren wel of niet. Ik weet uit ervaring dat je dan aan het korste eind trekt. De firma Dynafix voert de reparatie uit. Dat is al een zware domper. Persoonelijk slechte ervaring met dit bedrijf. Oke nieuw BB Bold 9780. Mijn dochter had inmiddels mijn HTC ingepikt dus ik nam de BB over. Bij het ophalen betaald echter geen bon?. Discussie over de garantie dat deze niet op 15 augustus ingaat maar loopt vanaf maart 2011? Gelukkig wel de pinbon meegenomen. Ik betaal voor een nieuwe telefoon dus garantie heeft er niets meer mee te maken Geen accesoires bij geleverd, heeft u geen recht op? Ik koop immers een nieuwe telefoon. Waarom is mij geen leentoestel aangeboden of resitutie van 1 maand abbo geld, zijn we niet verplicht. 25 Augustus telefoon ingeleverd, kapot. 14 dagen later en veel mail en bellen met deze firma nog geen meter verder. The phone house belt en ja uw telefoon is retour en gefixed maar uw accu is defect ? Dat word nu heel eng. Deze werkte naar behoren toen ik de telefoon achter liet voor reparatie?. Accu in een andere BB geteste en doorgemeten en de ontlading was "normaal". Verleden week zaterdag telefoon gehaald en kreeg bij GODS gratie een bon en een nieuwe accu . Dat was service van The Phone House. Afgelopen zaterdag de telefoon wederom ingeleverd, weer een defect. Mijn voorstel geld erbij een een andere telefoon zou prettig zijn, maar ja dat kan niet. Wil de koop ontbinden dat kan ook niet. Efin ik verlies bijna mijn geduld! Ik zeg tegen mezelf word ik nu nog boos ook. Nee toch. Bij de hante opmerking van de medewerker met "En Dan. Gelukkig weet ik me te herstellen, hij moest eens weten, maar goed. Met veel venijn wederzijds bon gemaakt en ik weg. Dat de The Phone House eigen regels hanteert is toch vreemd wettelijk gezien moeten er toch wat gebeuren met dit bedrijf. Ik wacht de boodschap af dat hij gemaakt is en ben benieuwd hoe lang hij mee gaat. Andere medewerker achter de balie riep nog na. Tja Black Berry he allemaal rotzooi. Klinkt erg bemoedigend. Maar meedenken bij TPH is 0, 0 en verwacht geen service. Uw aankoop is oke maar als het op meedenken komt dan is het The Phone Out. Mij zijn ze kwijt als klant. Ben bereid om bij te betalen voor een andere telefoon, mijn geloof in Black Berry is geheel over. Is gewoon slecht materiaal en moet eigenlijk verboden worden.