Ziezotec Electronics

Op de website staat voor 17:00 besteld volgende dag geleverd. Dit zal in de praktijk niet vaak lukken want je kan alleen betalen door overmaken.

Ik had snel een kabel nodig die volgens de site in de winkel Zoetermeer, Groningen en online op voorraad was. Geld over gemaakt met een spoedbetaling zodat ik het dan in ieder geval 2 dagen later binnen zou hebben.
Nadat ze de volgende dag mijn betalingen hadden ontvangen krijg ik een mail dat ik de kabel binnen 3 tot 5 werkdagen binnen krijg. Voor mij te laat. Ik heb Ziezotec gebeld met de vraag hoe dat kan de kabel was immers ruim op voorraad volgens de site. Volgens Ziezotec was er deze week toevallig net een bestelling van 20 kabels geweest. Op de vraag waarom op de site dan staat dat er voldoende voorraad is was het antwoord dat ik niet alles moet geloven wat er op internet staat. Daar kon ik niets tegenin brengen maar de info op de site kan je dus niet vertrouwen.
Ik kon wel mijn geld terug krijgen maar heb de bestelling laten staan met de hoop de kabel toch snel te krijgen. Ik kreeg de kabel 2 dagen later binnen.

Scorekaart voor Ziezotec Electronics