Playmasters.co

Duidelijke website. Voor het artikel dat ik zocht (een Fuji X10 digitale camera) de allerlaagste prijs en geen verzendkosten. Veel betaalmogelijkheden, en directe bevestiging van het ontvangen van de betaling.
Op drie e-mails werd éénmaal (dezelfde) dag geantwoord, en tweemaal niet.
Bij aflevering bleek er uitsluitend een Duitse en Franse handleiding bij te zijn, hetgeen niet vermeld was op de site.
Al met al, gezien de lage prijs voldoende.

Volgens de site vindt verzending normaal plaats binnen 1-5 werkdagen. Na 5 werkdagen (1 kalenderweek) was de status onveranderd en gaf nog steeds 'betaling geaccepteerd'.
Na mijn eerste e-mail met het verzoek om meer informatie werd binnen enkele uren geantwoord met excuses voor de vertraging en de mededeling dat de camera klaar gemaakt werd voor verzending en binnen twee dagen afgeleverd zou worden. De status op de website werd tegelijkertijd veranderd in 'wordt voorbereid voor verzending'.
Eén dag later was de status nog steeds onveranderd en heb ik opnieuw een e-mail gestuurd met een verzoek om informatie. Hierop is nooit geantwoord.
Weer één dag later heb ik opnieuw een e-mail gestuurd waarop nooit antwoord is gekomen, maar dezelfde dag is de camera bezorgd. De verpakking van de fabrikant was ongeopend en in goede staat ondanks dat deze los was verpakt in een grotere kartonnen doos zonder beschermend materiaal.
Het mailtje met 'trackingnummer' dat beloofd was is nooit gekomen.
In zijn totaliteit een onprettige ervaring, die niet voldoende gecompenseerd word door de lage prijs.

Scorekaart voor Playmasters.co