Computeropruiming.com

Ik heb afgelopen maandag (24 september) een laptop besteld bij Computeropruiming.com. Ik heb hier besteld omdat zij de goedkoopste waren in de regio en hem ook op voorraad hadden. Ik werd dezelfde dag netjes teruggebeld dat de bestelling was ontvangen. Er werd mij gevraagd of de laptop gebruiksklaar moest worden gemaakt. Dit koste mij 29,50 extra. Dit vond ik prima omdat het bedrijf aangaf dat ze dan gelijk controleerde of de laptop goed functioneerde. Ik kon de laptop dan niet gelijk afhalen maar moest wachten tot vandaag.

dinsdag kreeg ik een telefoontje dat de laptop klaar was.

---

Ik heb geen gebruik gemaakt van verzending omdat ik vlak in de buurt woon. Het afhalen ging in ieder geval prima.

In de winkel werd ik prima geholpen toen ik de laptop ophaalde. Toen ik thuis was bleek dat de stroom adapter miste. Ik heb ze gebeld en het bleek dat ze deze vergeten waren die weer terug te doen in de doos. Gelukkig woon ik vlakbij dus die heb ik opgehaald. Verder werkt de laptop perfect. Windows is geïnstalleerd en er is een virusscanner opgezet.

Een groot voordeel van dit bedrijf vind ik dat ze een eigen technische dienst hebben en dat het bedrijf de garanties zelf afhandelt.

Scorekaart voor Computeropruiming.com