petcomputers.nl

Gekozen voor deze webshop omdat ze de Intel Xeon E3-1265LV2 zouden kunnen leveren. Toen ik de volgende dag nog geen statusupdate had besloot ik contact op te nemen. Veel webshops hebben tegenwoordig het "probleem" dat men claimt voorraad te hebben maar dat dit dan in een magazijn van een leverancier staat en er niet echt is. Blijkbaar was dit bij Pet direct ook het geval. Toen ik aangaf dat ik dat niet erg netjes vond, gaf men aan te zullen kijken naar een oplossing. Nog geen uur later werd ik gebeld en kreeg ik op mijn voicemail te horen dat men tegen extra kosten van hun kant geregeld hadden dat ik hem toch nog vandaag geleverd kreeg. Net is er aangebeld, koerier van Ups stond voor de deur met mijn pakketje. Ondanks de voorraadstatus problemen heeft men dit echt top opgelost! Zo hoort het men staat voor wat men afspreekt!

Via ups koerier zelfs

Men heeft mij ook nog als aardigheidje een Waterman Hemisphere Essential Balpen toegestuurd met excuses voor het ontstane ongemak! Geheel tegen verwachting in dus ook perfecte leverancier voor computeronderdelen. Ben onder de indruk van hun klantvriendelijkheid!

Scorekaart voor petcomputers.nl