Digitique

Op het moment dat ik een bestelling plaatste, moest ik uitwijken van mijn reguliere web winkel omdat het onderdeel, een MSI N560GTX-TI TWIN FROZR II/OC daar uit de voorraad was gehaald. Ik heb het onderdeel betaald via Ideal en tot dus ver liep alles op orde.

Ik had een redelijke indicatie bij Hardware.info over de voorraad, wat mij het idee gaf dat het onderdeel er binnen 5 dagen zou zijn. Toen dit niet meer haalbaar bleek, annuleerde ik mijn bestelling en kreeg ik hiervan automatische bevestiging.

De site is niets speciaals maar wel functioneel.

Mijn bestelling had ik geplaatst op 1 september en geannuleerd op 5 september. Op17 september had ik mijn geld nog niet ontvangen. Daarop stuurde ik een bericht naar de boekhouding en een dag later werd mij gemaild dat ik mijn bedrag zo spoedig mogelijk terug zou krijgen. Op 19 september gebeurde dat ook.

Het feit dat mijn terugstorting enige tijd duurde en de indruk dat het onder op de stapel terecht was gekomen, vond ik zelf erg vervelend. Digitique heeft wel adequaat gehandeld toen ik ze hier op aan sprak.

Scorekaart voor Digitique