Voor mij was dit de tweede keer dat ik met tevredenheid bij deze shop heb besteld. Ik had een aantal CAT6a patchkabels nodig en Netwerkwinkel heeft deze als vrijwel enige shop in meerdere kleuren, maten EN nog belangrijker: voor een fatsoenlijke prijs. De keus was dan ook snel gemaakt voor deze shop.
De webwinkel is verder overzichtelijk en je krijgt een bevestiging in detail van de bestelde spullen. Ook krijg je een statusupdate dat het pakket onderweg gaat. Eigenlijk gewoon zoals het hoort!
Opmerkelijk vond ik dat ik bij deze bestelling nog een zakje snoep erbij kreeg. Voorheen dacht ik dat Highflow dit alleen deed, maar bij de grotere bestellingen (ik denk >€50) krijg je dat bij Netwerkwinkel blijkbaar ook. Ook wel lekker!
Het pakket is goed verpakt in een ruime doos en is in de lege ruimte goed opgevuld met luchtzakjes. Ook de los bestelde producten zijn in een zakje gedaan, zodat het niet een zooi door elkaar wordt en nog enige sortering hebt in de verschillende bestelde artikelen.
Binnen 5 dagen zijn de spullen geleverd, eigenlijk zelfs maar 2 dagen omdat ik het vrijdagnacht heb besteld en er ook nog 2 dagen van het weekend af kan. Toch wel heel snel eigenlijk.
De enige opmerking die ik over verzenden heb is dat mijn pakket bij de buren is afgeleverd. Voor een totaalbedrag van > 50 euro zou het netjes zijn dat je kunt aangeven dat het niet bij de buren wordt afgeleverd. Voor mij verder geen probleem, want ik heb prima (betrouwbare) buren, maar het zou anders kunnen zijn natuurlijk.