FireDTV heeft een overzichtelijke website en gekoppelde webshop. De specificaties van producten staat duidelijk en overzichtelijk vermeld.
VerzendingDe bijna €140,- kostende E7PTC-CI Plus is mij en een bubble-envelop toegezonden. Uiteraard zat de kaart in zijn eigen verpakking, waar overigens geen foam bescherming in zit.
Ik bestel jaarlijks erg veel hardware bij verschillende leveranciers, maar dit is de eerste maal dat een dergelijk product in een envelop is toegezonden.
Met de aftersales ga ik vandaag kennis maken. De kaart die mij is toegezonden heeft overduidelijk gebruikssporen. Vette vingers op de achterkant van de kaart, het bracket en het slot voor de CAM module. Er zijn duidelijk sporen te zien van de pinnen van een PCI slot en alle chips op de achterzijde van de kaart 'zweten'. Tezamen met een productiedatum van februari 2011.... tja.
De aftersales van FireDTV zijn goed. Al snel na mijn email kreeg ik een mailtje terug met de opties de kaart om te ruilen of een korting ontvangen.