Om verzendkosten te besparen bestelde ik een artikel bij Cosmox. Dit was om ongeveer half 3 in de middag. Er stond op de site dat het product op voorraad was en dat als ik het bestelde voor 3 uur, ik het de volgende dag binnen zou hebben. Guess again!
VerzendingDe volgende dag ontving ik in plaats van een pakket een mail van Cosmox met daarin de verzendbevestiging van mijn product, deze was werd dus pas een dag later verstuurd! ipv nog dezelfde dag! De volgende dag wachtte ik op de bezorger maar die kwam maar niet. Pas 5 dagen later aan het eind van de middag stond er een auto voor de deur en werd eindelijk mijn product bezorgd. Ik wou het bijna direct retour sturen maar dan had ik hem weer ergens anders moeten bestellen en om mijzelf nog meer moeite te besparen deed ik dit maar niet. Op de auto zag ik een sticker van selectvracht. Dit zijn dus gewoon burgers die als bijbaan zo nu en dan met de auto een aantal pakketten bezorgen om geld te verdienen. Ik heb al een keer eerder iets besteld dat via selectvracht bezorgd werd, dit kwam toen ook veelste laat binnen en het excuus van de bezorger (met de auto) was dat het de vorige dagen zo hard regende.. Deze mensen bezorgen dus alleen als het hun uitkomt en als het heel mooi weer is, zodat zij niet nat geregend kunnen worden tijdens het lopen naar de voordeur! Dit slaat gewoon alles en ik weiger ooit nog iets te bestellen bij een bedrijf dat zo'n goedkope manier van verzending handhaaft!