Cosmox

Op woensdag 28 augustus bestelde ik seizoen 3 van South Park op dvd, echter toen ik de volgende dag het buspakje opende zat hier heel iets anders in; een cd van Guus Meeuwis!? Ik snap niet hoe deze fout gemaakt is, aangezien het product niet eens een andere dvd is maar een cd. Vervolgens moest ik contact opnemen met Cosmox omdat ik het artikel wil retourneren en mijn geld terug wil. Ik had al een eerdere slechte ervaring met Cosmox omdat het toen te lang duurde voordat mijn product aankwam, toch was ik te krenterig om bij free record shop of bol.com verzendkosten te betalen. Hier heb ik nu van geleerd en ik bestel nooit meer iets bij Cosmox! 2 slechte ervaringen in 2 maanden! Dan betaal ik liever ergens anders iets meer om zeker te zijn dat ik de goede producten ontvang en dat deze op tijd bezorgt worden. Dus als het ergens anders even duur is maar je wilt geen verzendkosten betalen? Koop het dan toch ergens anders om gedoe met verkeerde producten of producten die pas een week later bezorgd worden te voorkomen!

Aangezien ik ervaring heb met een eerdere bestelling, ga ik hier verder niet op in. Cosmox verstuurd alles wat door de brievenbus past gewoon met tnt post, maar alle pakketten worden bezorgd door selectvracht, de slechtste bezorgers van Nederland.

Scorekaart voor Cosmox